assalamualaikum & salam sejahtera sume!!!
yuhuuuuu…amacam??lame kan x update…hiks..
kepulangan ke blog pepel ni yg dinanti gamaknye…hakhak..
biasela…org xbape free gini la blognye..
oppss..bukan malas ok..kurang mood katenye..hahaha…

alhamdulillah..till today now dah 2 weeks start keje baru..
almost 2 months gak jd penganggur berjaya kt umah…
syok plak bile duk lelame kt umah upenye…hahahaa..
nak start keje pon sedih je ase nk blk..hehehe..
so..komen tuk new job ni???
so far ok la…yg penting keje kt n9..
penting tu…almaklumla..senang nk blk every week.. :p

ooppsss…lupe plak..duk dgr lagu raye ni bru teringat..
masuk hari ni je tinggal lagi 2 hari kan nak raye..
sedih plak Ramadhan nak abis dh…
hopefully ade kesempatan bertemu Ramadhan lg..
so..esok baru nak balik umah mak…weeee…
alhamdulillah dah keje b4 raye ni…xla sedih sngt kan..hiks..
tapi tu la..truly sorry la anak2 buah sume xde duit raye la eyh thn ni..
makcik korang ni bru je keje..so ckup2 jela duit gaji bln ni..hahaha

okla..dikesempatan kemunculan semula ni terusla wat wish skali eyh..
..”SELAMAT HARI RAYA” korang!!!..
maaf atas segala salah silap sy pd yg kenal sy secara personal jugak pd yg kenal sy dalam blog je…
salam kosong-kosong k…
pd yg drive ke kampung…drive safely…
pd yg main mercun tu..main elok2..kihkih..
pd yg xbalik beraya…still kena gak la enjoy ur hari raye..hari kemenangan kan..
pd yang bercuti lame tu make sure g raye umah sedara2 sume..bnyk mase tu..hiks..

okla..simple and short entry dlu tuk kemunculan semula ni..
jmpe lg lps raye…
uhuk2…sedihnye cuti kejap je.. :)
ok gotta go…bubye!!!

pppsssttt: sape yg free kt umah tu meh la dtg raye kt umah!!

 

wehuuuuu!!!!!
kemain makan tuk ari ni…

 photo mkn_zps311a11d1.jpg

any order???
korang g terjah blog kakak ni…FB pon die ade…

BLOG LOVELY HOMEMADE

FB Lovely Homemade

superb!!!!!
dapat red velvet mata bersinar2 rse…weeee…
seb baek rajin jgk la kakak sorang ni melayan tekak saye nak makan red velvet..tq!!!

pppsssttt: wee..brownies kena kebas ngn en boss!!

 

assalamualaikum sume!!!
wehuuu..Jumaat dah ari ni…
sure melebar je senyum g keje ari ni.. :)

opppsss..tajuk tak menahan tu…hiks..
idea letak tajuk tu lps tgk satu entry kakak saye tu laa..hihi
hari ni nak cite pasal RINDU bertamu di hati sket..
lame dah xjumpe kakak saye sorang ni…
slalu blk kg then blk KL nk try singgah tp ade je halangannye..

last Monday…finally…punye la gerak awal blk..
sebabnya dah janji ngan kakak saye sorang ni kan..
nanti frust lg die..sian asyik xjd je..
gigih la redah jalan ikut direction yg dh ade tu…

tadaaaaa…..

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...