assalamualaikum & morning sume!!
glad its FRIDAY dah ari ni…
rase berkobar2 lak g keje..aik??hikhik

hurmm..saje nak tnye kat sape2 yang rajin sangat bukak Youtube tu..
korang perasan tak ade something yg baru kt situ??

klik tuk tumbesaran..

Youtube & KLCC

whoisshhh…slalu tulis YOUTUBE je kan…
rasenye dari semalam kot logo kt tepi tu bertukar..
as a MALAYSIAN saye berbangga tengok logo tuh..
yelaa…Youtube ni bukan orang Malaysia je yg tengok…
so memang patot la rase bangga kan..xtahu la korang rase tak.. :)
and u know what?? Youtube MALAYSIA dah dilancarkan..
maksudnye Malaysia dah ade Youtube sendiri la…hebat2..

so..pasni leyh la pandang2 sket bagi sape yang xperasan lagi tu…
even kecik je nampak KLCC tu tp ade la jgk kan…dr xde.. :)
okla..banyak lak bebel sni..nak wish happy Friday tuk sume…
enjoy ur weekend…jangan sedih2 k… :)

pssstttttt: apsal hari ni rase excited lebih dari biase??hakhak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

24 Responses to YOUTUBE Letak KLCC

  1. ISz says:

    proud to be malaysian :)

  2. huda says:

    Dorang letak KLCC tu sbb ade concert kot kat sane? Kan malam nie ngn esok ade event kt situ yg ade sangkut paut ngan F1..Nicole susah-nk-eja ngan SNSD datang..kihhkih~~

  3. korn says:

    yeah… malaysia boleh..!!
    (1st comment at this blog)
    teruja

  4. noor says:

    tak selalu bukak tuh yg x perasan…proud to be malaysian !!!

  5. zafira says:

    kalau ada KOMTAR baru gua bangga kak.
    haha :P untung lah jadi orng mesia, gua org jerman je pun. :(

  6. ch000tz says:

    youtube malaysia kan tu :)

  7. Azhafizah says:

    Sangat berbangga tau..KLCC tu..bukan calang calang

  8. izan ishak says:

    sangat bangga jadi rakyat malaysia sbb klcc ada kat situ… wpun k.izan sbnrnya jarang sekali buka youtube tu…

    *sori banyak2 adikku… k.izan lambat sampai sini n tinggal komen. sblm ni dtg jadi silent reader je… tak tinggal komen pun. jgn marah ye adik sayang…

  9. Haaa… ni ye adik yang nak jumpa sis Ch00tz kat setiawangsa tadi.. hehe.. kalau tak boleh jumpa skali..

  10. edy zaidi says:

    malaysia kan antara pengguna utube terbesar…kan banyak filem2 melayu dalam tu…org malaysia semua nak free kan…hehe

  11. jai says:

    xde pun menara tuhhhh

  12. ctk says:

    wah….ct pon bangga cmni wlaupon skjp je..hihii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>