whoooppssss…xyahla nak wat terkejut sangat tgk tajuk tu…
eyh??yela…ni la tajuk tuk novel yang baru abis aku bace..
lambat sket abis bace novel ni sbb hidung ni xtahan dgn kertas buku tu..
selsema mesti jadi…

novel ni mengisahkan kisah antara sepupu yang tinggal berjiran…
Sara Cempaka dan Raqib Aryan hidup dibawah pengawasan nenek yang sangat tegas…
nenek yang mementingkan darjat dan menentang hubungan cinta antara cucu2 nye..
tapi..sebaliknya berlaku…

 

by: Lisa Muhamad

Aryan yang sejak dari kecil tak pernah berbaik2 dengan Sara Cempaka..
tak tahu kenapa…tapi cinta antara mereka bermula ketika study bersama..
jodoh mereka yang kuat membawa mereka study bersama2 di London..
disebabkan pegangan nenek mereka yang menghalang perkahwinanan dalam keluarga..
keputusan nekad dibuat dengan bernikah di London…

mungkin di London hidup mereka tenang…
habis je study dan balik ke Malaysia..kehidupan dan kerisauan bermula..
macam2 penipuan bermula..seorang semi seorang mula bersubahat tuk menyelamatkan rahsia mereka..
akhirnya…segala rahsia yang disimpan terbongkar..
dan apa yang terjadi selepasnya pada nenek dan keluarga mereka kne la baca novel ni..

kisah yang cukup sweet dan mencabar…
antara cinta dan pegangan keluarga..mana pilihan kita?
pape pon..cite ni best..xrugi bace… :)

* Rating: 4.5/5 – highly recommended..

pppssstttt: novel yang tebal2 kne tunggu mood membaca betul2 mai.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

18 Responses to Kami Dah Kahwinlah….

  1. diana says:

    wah..tajuk suspen je..hehhe

  2. el says:

    ieyla meh dok dekat skit ngan k.el..leh la k.el pinjam novel2 tu hehe

  3. Fara says:

    Novel lagi? Untung dpt layan novel!

  4. Mak lagenda says:

    Tah bila la masa akan hadir blk roh melayan novel2 chentaa ni dik?? Lama benor dah berkubur pergi..

  5. Sally Yatiey says:

    mesti bestttttttttttttt novel ni.. hee.
    Lama dh tak baca novel ^_^

  6. dah baca….. hehe. memang best sangat. sehari pon boleh habis baca. hehe.

  7. Zura Lee says:

    akak tktau nk komen apo sbb akk tkdke novel nih… krohhh kroohh !!

  8. mama aini says:

    kemain tajuk..terkejut mama..ingat ieyla yg kawen tak jemput mama ni..hu2x..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>