assalamualaikum & wehuuuuu sume!!!
hamik ko…cukup sebulan xupdate blog..
tengok kat bloglist kawan2 pon sy nye blog ni dh makin ke bawah..
mau ade yg remove blog sy ni kang…hiks…
ape ke malas sangat da skrang ni…
alhamdulillah…masih diberi kesempatan menjenguk 2014…

HAPPY NEW YEAR UOLLLSS!!!

xbest la nak cite azam ke atau ape yg xtercapai lg..
kite simpan sendiri2 jela kot…
sekejap je rse masa berlalu..
rase mcm semalam je melepak ngan budak MISH comot ngn IFA malam new year..
upenye dah 2 tahun lepas dah…weee….rinduuuu….

sape rindu saye sile komen kat sni…hahaha…tetibe..

 photo ifyoucandreamit_zps51569c7a.png

oklaa…saje mengisi masa bosan yang semakin bosan…
tetibe teringat mimpi yang benar di alam nyata…
cewaaahhh…korang penah rse??
seriously i’m impress sendiri..
selalunya kita xkan ingat kan mimpi sendiri…
tp hari tu sy ingat..tp xingat detail…
tapi yang impress nye adalah mimpi tu berkisar translate satu word English ni..
xingat dah…tp memang betul yg di translate dlm mimpi tu…

eyh..korang paham ke x??hahahaa
means word tu memang sy xthu maksudnye..tp dlm mimpi tu sy thu makne word tu..
dan..semalam benda ni jadi sekali lagi…
tapi xdapat disahkan kesahihannye..
sbb sy xleyh nak confirmkn kebenarannye…hiks…

betul ke bole dapat jawapan dalam mimpi gitu??
ke saya je rase??
ke saya silap??hihihi
okla..pening plak memikir…hahahhaa

pssssstttt: hope this new year bring more happiness in my life!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

8 Responses to Mimpi Yang Benar Di Alam Nyata

  1. Mak Lagenda says:

    pun boleyyyyy dik..jgn bermimpi di siang ari, cukup la..

    P/s: I miss u beybeh!:*

  2. salamualaikum, ieyla, . . . . dah berape tahun umur mu sekarang ye ?

  3. Florian says:

    When someone writes an piece of writing he/she keeps the image of a user in his/her brain that how a user can understand it.

    So that’s why this article is outstdanding. Thanks!

  4. Rose Azadir says:

    Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>