assalamualaikum sume!!!
wehuuu..Jumaat dah ari ni…
sure melebar je senyum g keje ari ni.. :)

opppsss..tajuk tak menahan tu…hiks..
idea letak tajuk tu lps tgk satu entry kakak saye tu laa..hihi
hari ni nak cite pasal RINDU bertamu di hati sket..
lame dah xjumpe kakak saye sorang ni…
slalu blk kg then blk KL nk try singgah tp ade je halangannye..

last Monday…finally…punye la gerak awal blk..
sebabnya dah janji ngan kakak saye sorang ni kan..
nanti frust lg die..sian asyik xjd je..
gigih la redah jalan ikut direction yg dh ade tu…

tadaaaaa…..

 

 photo PhotoGrid_1395319281354_zps9ed65de7.jpg
mengubat rindu dihati..

happynyeee…lame xjmpe kakak saye sorang ni…
makin cantik…dan makin terserlah kebulatan saya duk sbelah kak LM..
yang bestnye dapatla rse homamade choc and bread die..
weee..rse kejap je duk borak..tgk dah ptg sngt dh…
so nk xnk kne la gerak..bf tecik tu pon tido lg…

opppsss..lupe plak nk bgthu..
skrang ni kak LM ade jual tepung express untuk buat roti..
lps ni meroti akan jadi lebih mudah..
hanya tambah telur,butter & air je…
sape2 yg nak tempah tepung express bole la contact kt FB and Blog kak LM…

BLOG KAK LM

pppsssttt: jom beli tepung express!!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

12 Responses to Rindu Bertamu Lagi..

  1. el says:

    wahhh senang lah nak wat roti ni dah ada tepung roti majik haha

  2. Yana L says:

    ooo..ada tepung ekspress ye..huhu~

  3. Nana BamBam says:

    comel dua2 gadis dalam gambar tu :)

  4. aisya ahd says:

    tepung ekspress? wah. hehe

  5. puteri kasih says:

    wah dah ada tepung ekspress ye..lepas ni leh la adik buat roti untuk akak..hehehe

  6. niesa says:

    dua2 cantik sgt! ^_^
    sekarang semua dh ada mcm2 express ye..roti express pn ada..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>