Currently viewing the category: "* mY stOriEs *"

assalamualaikum & salam sejahtera sume!!!
yuhuuuuu…amacam??lame kan x update…hiks..
kepulangan ke blog pepel ni yg dinanti gamaknye…hakhak..
biasela…org xbape free gini la blognye..
oppss..bukan malas ok..kurang mood katenye..hahaha…

alhamdulillah..till today now dah 2 weeks start keje baru..
almost 2 months gak jd penganggur berjaya kt umah…
syok plak bile duk lelame kt umah upenye…hahahaa..
nak start keje pon sedih je ase nk blk..hehehe..
so..komen tuk new job ni???
so far ok la…yg penting keje kt n9..
penting tu…almaklumla..senang nk blk every week.. :p

ooppsss…lupe plak..duk dgr lagu raye ni bru teringat..
masuk hari ni je tinggal lagi 2 hari kan nak raye..
sedih plak Ramadhan nak abis dh…
hopefully ade kesempatan bertemu Ramadhan lg..
so..esok baru nak balik umah mak…weeee…
alhamdulillah dah keje b4 raye ni…xla sedih sngt kan..hiks..
tapi tu la..truly sorry la anak2 buah sume xde duit raye la eyh thn ni..
makcik korang ni bru je keje..so ckup2 jela duit gaji bln ni..hahaha

okla..dikesempatan kemunculan semula ni terusla wat wish skali eyh..
..”SELAMAT HARI RAYA” korang!!!..
maaf atas segala salah silap sy pd yg kenal sy secara personal jugak pd yg kenal sy dalam blog je…
salam kosong-kosong k…
pd yg drive ke kampung…drive safely…
pd yg main mercun tu..main elok2..kihkih..
pd yg xbalik beraya…still kena gak la enjoy ur hari raye..hari kemenangan kan..
pd yang bercuti lame tu make sure g raye umah sedara2 sume..bnyk mase tu..hiks..

okla..simple and short entry dlu tuk kemunculan semula ni..
jmpe lg lps raye…
uhuk2…sedihnye cuti kejap je.. :)
ok gotta go…bubye!!!

pppsssttt: sape yg free kt umah tu meh la dtg raye kt umah!!

 

wehuuuu…oppss..assalamualaikum sume…
alhamdulillah..masih mampu nak menaip tuk settle kan part2 yang tinggal ni.. :)
lagi satu part jela nak abiskan sessi report bercuti ari tu..
so tuk part 4 means ari ke 4 juz repeat blk mane yg tertinggal je..

pagi2 lagi gerak ke Pasar Baru..
misi??
nak membeli ape lagi yg tertinggal…
last shopping tuk ayah..mak..ngan adik..
baju ayah..telekung adik,mak ngn aku..baju mak and baju anak2 buah..fuuhhhh
duk pusing nye pusing..ngan tahap duit yg tinggal berape je..
so maximize kan consumption la..

Continue reading »

 

assalamualaikum sume….salam jumaat…
masih lagi menantikan perkhabaran dari MH370…moga semuanya selamat kembali…
kejap je dah hari jumaat balik…
jerebu makin teruk kt KL ni…

so, disebabkan kesihatan yg xberapa nk mengizinkan ni…
tadaaa…entry ari ni kasi entry bergambar lbh sket la eyh…
so, Part 3 merangkap hari ke 3 bercuti ke Bandung ari tu memang amik pak supir..
sebabnye nak berjalan jauh sket..and sopink sakan… :p

hari ke 3 pagi2 pak supir dah smpai nak bawak g jenjalan..
lokasi???agak2??

super duper cantik…subhanallah…
tapi yang xtahan nk duk lame2 situ sebab bau sulfur kuat sangat..
so, dinasihatkan g sne kejap je..sesak nafas kot..tp worth it la jalan jauh..cantik!!

otw trun tu singgah makan and snap2 sket pic kat kawasan ladang teh tu..
sejuk xyah ckap la..bukak tingkap pon xsnggup…

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...