Currently viewing the category: "* mY stOriEs *"

wehuuuu…oppss..assalamualaikum sume…
alhamdulillah..masih mampu nak menaip tuk settle kan part2 yang tinggal ni.. :)
lagi satu part jela nak abiskan sessi report bercuti ari tu..
so tuk part 4 means ari ke 4 juz repeat blk mane yg tertinggal je..

pagi2 lagi gerak ke Pasar Baru..
misi??
nak membeli ape lagi yg tertinggal…
last shopping tuk ayah..mak..ngan adik..
baju ayah..telekung adik,mak ngn aku..baju mak and baju anak2 buah..fuuhhhh
duk pusing nye pusing..ngan tahap duit yg tinggal berape je..
so maximize kan consumption la..

Continue reading »

 

assalamualaikum sume….salam jumaat…
masih lagi menantikan perkhabaran dari MH370…moga semuanya selamat kembali…
kejap je dah hari jumaat balik…
jerebu makin teruk kt KL ni…

so, disebabkan kesihatan yg xberapa nk mengizinkan ni…
tadaaa…entry ari ni kasi entry bergambar lbh sket la eyh…
so, Part 3 merangkap hari ke 3 bercuti ke Bandung ari tu memang amik pak supir..
sebabnye nak berjalan jauh sket..and sopink sakan… :p

hari ke 3 pagi2 pak supir dah smpai nak bawak g jenjalan..
lokasi???agak2??

super duper cantik…subhanallah…
tapi yang xtahan nk duk lame2 situ sebab bau sulfur kuat sangat..
so, dinasihatkan g sne kejap je..sesak nafas kot..tp worth it la jalan jauh..cantik!!

otw trun tu singgah makan and snap2 sket pic kat kawasan ladang teh tu..
sejuk xyah ckap la..bukak tingkap pon xsnggup…

Continue reading »

 

assalamualaikum….
hurmm..masuk dah part 2…kemain lame nak amik mood update ke part 2..
okla..merangkap hari ke 2 kitorang kt sane…

pagi2 lagi dh siap2 bekfes kt hotel as hotel memang include ngan bekfes..senang..
and yg best ade nasi goreng yg kena kat tekak melayu nih…hihih..
ok..hari kedua sessi membeli dan membelah duit juta2 yg ade..cewahh…
so..sasaran pertama sure la korang tahu dah syurga shopping kat sne kan…

PASAR BARU

about 5 to 8 minutes je dari hotel..so jalan daaaa…
sampai2 sne kedai bru start nak bukak..so memang “pecah telur” la kat kitorang…
pecah telur tu kire first customer la..konon nye la…tp smpai tghari ade je pecah telurnye..
mule2 cam xthu nak beli ape dlu..tp xleyh nk beli ikut suke..takot budget lari oihh…hihi

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...