assalamualaikum….
hurmm..masuk dah part 2…kemain lame nak amik mood update ke part 2..
okla..merangkap hari ke 2 kitorang kt sane…

pagi2 lagi dh siap2 bekfes kt hotel as hotel memang include ngan bekfes..senang..
and yg best ade nasi goreng yg kena kat tekak melayu nih…hihih..
ok..hari kedua sessi membeli dan membelah duit juta2 yg ade..cewahh…
so..sasaran pertama sure la korang tahu dah syurga shopping kat sne kan…

PASAR BARU

about 5 to 8 minutes je dari hotel..so jalan daaaa…
sampai2 sne kedai bru start nak bukak..so memang “pecah telur” la kat kitorang…
pecah telur tu kire first customer la..konon nye la…tp smpai tghari ade je pecah telurnye..
mule2 cam xthu nak beli ape dlu..tp xleyh nk beli ikut suke..takot budget lari oihh…hihi

Continue reading »

 

assalamualaikum sume!!!!
wehuuuu..ari jumaat dah ari ni…eyh cepatla plak asenye…hakhak…
Amacam??korang sume sehat???alolo..busy ke???
hurmm..same la kite…kejap je dpt rilexnye…
Pe cer rajin sngt update ni??yelaaa..kasi straight to the point la..bru sempat nk cite2 sket berjimba ke mne ritu..
Tu laa..sape suh janji kan…hakhak

1st long holiday tuk 2014…
arah tuju nye ke Bandung…hurmm..
actually budget trip je pon…almaklumlaaa..
even lame sket holiday ni tapi rse berbaloi2 la jgk..berkepuk ke sne..hihi..
nanti if rajin terlebih bole la wat entry cara2 nak plan holiday dengan budget yg murah giless..nantiiiii…

1st Mac

Continue reading »

 

assalamualaikum & wehuuuu…the day has come…
Alhamdulillah….the first long vacation for me and my girls for this year…
apsal long???
huhu…mau nye tak long kalau dah bercuti dari 1st Mac till 5th Mac
yesss!!!!xsabar nak lari dari sume keje and stress yang ade…

hurrrmmm…where are we going????
hohoho….jalan2 abiskan duit yg pastinye….
kiriman dari orang lagi..yang sendiri punye lagi….
wait and see jela bape bnyk beg aku hangkut balik t….

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...