assalamualaikum sume!!!!
wehuuuu..ari jumaat dah ari ni…eyh cepatla plak asenye…hakhak…
Amacam??korang sume sehat???alolo..busy ke???
hurmm..same la kite…kejap je dpt rilexnye…
Pe cer rajin sngt update ni??yelaaa..kasi straight to the point la..bru sempat nk cite2 sket berjimba ke mne ritu..
Tu laa..sape suh janji kan…hakhak

1st long holiday tuk 2014…
arah tuju nye ke Bandung…hurmm..
actually budget trip je pon…almaklumlaaa..
even lame sket holiday ni tapi rse berbaloi2 la jgk..berkepuk ke sne..hihi..
nanti if rajin terlebih bole la wat entry cara2 nak plan holiday dengan budget yg murah giless..nantiiiii…

1st Mac

Continue reading »

 

assalamualaikum & wehuuuu…the day has come…
Alhamdulillah….the first long vacation for me and my girls for this year…
apsal long???
huhu…mau nye tak long kalau dah bercuti dari 1st Mac till 5th Mac
yesss!!!!xsabar nak lari dari sume keje and stress yang ade…

hurrrmmm…where are we going????
hohoho….jalan2 abiskan duit yg pastinye….
kiriman dari orang lagi..yang sendiri punye lagi….
wait and see jela bape bnyk beg aku hangkut balik t….

Continue reading »

 

salam…morning!!!!
wehuuu….hambooii kemain ramai lagi yang update kat FB pasal BR1M….
dah dapat???syukur la…dikatakan seawal 10 malam 20/2/214 lagi dah dikreditkan ke akaun masing2..
korang dah check???g la try check kat dalam akaun bank..

kalau ikutkan schedule 22hb baru diagihkan untuk BR1M 2014..
tapi bagusla kalau dapat awal kan..
pagi ni ade sesetengah bank yang dah dapat…tapi xsemua bank yang dah dapat tau..
sabar sket la lagi..dalam proses kot tu…hihi
bagi CIMB still lagi xdapat lagi…

 

 photo br1m-30-2014_zps69c1a54b.jpg

 

Continue reading »

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...